Nieuw ontwerp

Er zijn veel mooie maar ook minder mooie momenten in het leven waarbij een sieraad voor u een belangrijk aandenken kan zijn, zoals:

- Verjaardag;

- Geboorte/zwangerschap;

- Huwelijk (verlovings- en trouwring);

- Overlijden (assieraad/gedenksieraad);

- Jubileum;

- Afscheid;

- Diploma;

- Of gewoon zomaar.

 

Voor al deze gebeurtenissen wil ik graag met u meedenken om een sieraad te maken dat uniek is en volledig naar uw wens. U kunt bij mij terecht voor het ontwerpen en vervaardigen van uw nieuwe sieraad. Ik maak eerst een uniek ontwerp wat bij u past. Hiervoor maken we een afspraak waarin u uw wensen en eventuele ideeën kenbaar maakt.

Uw wensen en ideeën en mijn creativiteit zet ik om in een ontwerp of een aantal ontwerpen. In samenspraak bespreken we het ontwerp en zal ik u opdracht in ontvangst nemen en het sieraad vervaardigen in mijn atelier. 

 

Hierbij kunt u denken aan een hanger, spang, collier, ring, trouwringen, armband en oorsieraad, manchetknopen, etc. Er zijn heel veel mogelijkheden. De sieraden kunnen worden gesmeed in goud, geel, wit, rosé of een combinatie, of in zilver. Indien gewenst kan er een edelsteen toegevoegd worden, maar ook andere materialen (hout, kunststof, leder, stof, etc)of een combinatie zijn bespreekbaar.

 

Neem voor meer informatie of een afspraak vrijblijvend contact met mij op.