Brilreparaties

Met meer dan  20 jaar ervaring in de optiekbranche is het maken en bijstellen van brillen en het uitvoeren van kleine reparaties de orde van de dag. Hiernaast ben ik specialist in het uitvoeren van fijne specifieke reparaties. Precisie, netheid en onzichtbaarheid van een reparatie zijn hierin voor mij erg belangrijke aandachtspunten. 

Als goudsmid maak ik ook al jaren gebruik van een laser voor de edelmetalen. Mijn atelier heb ik kort geleden uitgebreid met een eigen laserlasmachine. Hiermee kan ik naast de edelmetalen ook andere metalen en titanium lassen. Door deze atelieruitbreiding kunt u vanaf nu bij mij terecht voor specifieke lasreparaties van metalen en titanium brilmonturen. Met de laserlasser kan ik met een kleine spotgrootte een breuk bijna onzichtbaar lassen. Het te herstellen oppervlakte blijft hierbij beperkt. Na reparatie vindt kleurherstel plaats op het lasoppervlak, waarbij mogelijk kleine kleurafwijkingen zijn. Complete monturen voorzien van nieuwe lak ligt vooralsnog niet tot de mogelijkheden.  

Hoe vraagt u een brilreparatie aan bij Sander van Loon:

1. Vul onderstaande reparatieaanvraag in. Door deze aanvraag weet ik dat ik van u een reparatie per post kan ontvangen, zodat ik deze alvast in kan plannen.

2. Download hier het opdracht reparatieformulier en vul deze in en verstuur deze samen met de bril naar Sander van Loon. Verzendinformatie vindt u op het opdrachtformulier. 

3. Na ontvangst wordt de reparatie verwerkt en wordt deze indien mogelijk de volgende werkdag per post retour gestuurd. Voor optiekzaken uit de regio Venray kunnen mogelijk breng- en haal afspraken gemaakt worden. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen.

Voor overige vragen en actuele prijzen, neem contact met me op via het contactformulier.

   

Aanvraag brilreparatie(s)
arrow&v
Welke reparatie/breuk moet er uitgevoed worden

Bedankt voor de reparatie-aanvraag. Indien wij de te repareren bril(len) ontvangen zullen we de reparatie in behandeling nemen en gereed naar u retourneren.