Ik ben de website aan het verbeteren. Komt u snel terug om alle nieuwe foto's te bekijken?

HOME » VOOR U » Gedenksieraden

Gedenksieraden


Geluk en verdriet liggen vaak heel dicht bij elkaar. Er zijn veel mooie maar ook minder mooie momenten in het leven waarbij een gedenksieraad voor u een belangrijk aandenken kan zijn, zoals:

- Verjaardag;

- Geboorte/zwangerschap;

- Overlijden (uniek assieraad/vingerafdruk);

- Ziekte;

- Jubileum;

- Afscheid;

- Diploma;

- Of gewoon zomaar.

 

Voor al deze gebeurtenissen wil ik graag met u meedenken om een sieraad te maken dat uniek is en volledig naar uw wens. Een sieraad met een vingerafdruk of een sieraad waarin de as of een plukje haar verwerkt is van uw dierbare kan hierin gerealiseerd worden. 

 

Bij de eerste afspraak bespreken we uw wensen en kunt u eventuele ideeën kenbaar maken.

Uw wensen en ideeën en mijn creativiteit zet ik om in een ontwerp of een aantal ontwerpen. In samenspraak bespreken we het ontwerp en de kosten en zal ik u opdracht in ontvangst nemen en het sieraad vervaardigen in mijn atelier. 

 

Een gedenksieraad kan gemaakt worden als hanger, spang, collier, ring, armband,oorsieraad, manchetknopen, etc. De sieraden kunnen worden gesmeed in goud (geel, wit of rosé of een combinatie) of in zilver. Voor gedenksieraden kunnen ook oude sieraden gebruikt worden.Indien gewenst kan er een edelsteen toegevoegd worden, maar ook andere materialen (hout, kunststof, leder, stof, etc.)of een combinatie zijn bespreekbaar. 

 

Neem voor meer informatie of een afspraak vrijblijvend contact met mij op.